Možné otěhotnění

Dobrý den, mám velký strach z otěhotnění..Beru antikoncepci Tri-regol parkrát jsem zapoměla vzít si tabletku, také jsem vynachala prášky při menstruaci a na konci menstruace se do mě můj přítel udělal. Je velké riziko otěhotnění? Moc děkuju předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když neužíváte antikoncepci pravidelně podle návodu a jak píšete párkrát si zapomenete vzít tabletku je to stejné jako kdyby jste antikoncepci neužívala příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Články: Endometrióza ženám může bránit v otěhotnění
Po miminku touží snad každá...
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Co vše má zahrnovat...
Alergikům může být parfém nepříjemný stejně jako výfukové plyny
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Gynekologické vyšetření
Články: Gynekologické vyšetření
Co vás čeká při...
Léčba alergie může zahnat i únavu
Články: Léčba alergie může zahnat i únavu
Mnohé projevy alergií jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: