Možné otěhotnění

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jestli je možné otěhotnění, když jsem si ráno brala 1. pilulku z platíčka po 7denní pauze a večer jsem měla pohlavní styk?? Beru antikoncepci Artizia 3 měsíce, ale minulé platíčko jsem nebrala přesně ve stejnou hodinu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud jste tabletky užívala víceméně pravidelně, tedy pokud jste se s užitím žádné z nich nezpozdila více než o 12 hodin, neztratila jste antikoncepční ochranu a měla byste být tedy chráněna před otěhotněním i nyní.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: