Možné otěhotnění

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak je velká pravděpodobnost, že bych mohla otěhotnět. Beru antikoncepci Tri-regol a minulý týden jsem měla 7-denní pauzu. Prášek vždy začínám brát v pondělí kolem 20 hod. Včera (pondělí) jsem si měla vzít 1. prášek, avšak jsem si vzpomněla až po 22 hod. a předtím jsem měla pohlavní styk. Je možné, aby antikoncepce účinkovala? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, buďte v klidu, účinek antikoncepce není ohrožen.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: