Možné riziko otěhotnění

Dobrý den pane dokrtore, mám velký problém. Měla jsem v životě jen jediný úlet, jsem těhotná a nevím, jestli je dítě manželovo nebo milence. Styk s milencem jsem měla na konci menstruace, tj. 9 den. Bylo to dvakrát za jednu noc. Poprvé byl styk pouze orální, ale poté si partner otřel penis pouze ubrouskem, neomyl ho vodou. Pak se oblékl, další styk byl asi za hodninu, ale to už došlo ke klasickému styku, ale ukončení styku bylo opět orální. Je tam riziko otěhotnění?Menstruaci jsem měla naposeldy 13.7., styk s milencem byl 22.7. a s manželem 27.7., podle ultrazvuku jsem ale nyní 7týden+4dny. Test jsem si dělala několikrát po styku, ale až dne 12.8. mi vyšel pozitivní. Předtím jsem si dělala ten samý test asi 3x.Byl to MAMATEST. Mockrát děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Jisté riziko tam skutečně je, i když malé, k oplodnění stačí jediná spermie. Jistotu vám mohou dát jedině genetické testy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: