Možné těhotenství?

Dobrý den letos mi bylo 50 let menstruaci jsem měla pravidelnou poslední 3.5.2015 délka 5 dnů menstruace pravidelně po 28 dnech měla jsem nechráněný styk 14.5.2015 po styku 30.5. jsem měla ráno chvilku trošku špinění pak nic stále mám teď výtok průhledný bez zápachu a pocit plnosti udělala jsem si test byl tam slabý proužek v testovaci zoně nevím zda mám opakovat znova test z internetových portálu jsem se dočetla,že věku 50 let už 100% těhotenství neni možné tak nevím jestli to není jen nějaká porucha blížícího se přechodu děkuji za vaši odpověď s pozdravem

Odpověď odborníka:

Dobrý večer, va Vašem věku je těhotenství sice málo pravděpodobné, ale není vyloučené. A to už jenom proto, že dosud pravidelně menstruujete. Určitě si s odstupme několika dnů udělejte znovu těhotenský test a ten už Vám jistě napoví, jaká je situace. Těhotenský test reaguje opravdu jen na přítomnost těhotenského hormonu v organismu, event. nástup menopauzy na jeho pozitivitu nemá žádný vliv.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x