Mozne tehotenstvi?

Dobry den, chci se zeptat, zda je mozne, abych byla tehotna. Cca pred 14ti tydny jsme meli s byvalym pritelem styk, kdy prasknul kondom. Do 20ti hodin jsem si vzala Postinor a za tyden dostala menstruaci. Od te doby mam menstruaci pravidelnou, po 7mi tydnech jsem si delala test a byl negativni. Ted mesic beru antikoncepci a posledni dobou mam dost nafoukle bricho, obcas poboliva a byva mi slabo. Je to tedy mozne nebo jsem jen paranoidni? Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná nejspíš nebudete, udělejete si pro Vaši jistotu test, bude negativní:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Rehabilitační vyšetření
Články: Rehabilitační vyšetření
Rehabilitační vyšetření je...
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x