Možné těhotenství

Dobrý den, beru antikoncepci Yaz již několik let, bohužel se mi stalo,že jsem si zapomněla vzít úplně první tabletku z plátíčka, chybu jsem si uvědomila a tabletku jsem si vzala druhý den ve 2 hodiny odpoledne (normálně tabletky užívám v 19:00). Po 10 dnech jsem měla přerušovaný pohlavní styk, ale o tři dny jsem měla žaludeční potíže a 13. Prášek z plátíčka jsem vyzvracela. Druhý den hodinu před užitím 14. Prášku jsem jej nahradila posledním práškem ze stejného plátíčka. Chtěla bych se zeptat, zda je tady možnost případného otěhotnění. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, otěhotnět byste neměla, ale pro jistotu se chraňte do konce cyklu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: