Možné těhotenstvi´

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat. S přítelem se snažíme o miminko minulý týden jsme měli několikrát nechráněný sex v pátek se mi měla dostavit menstruace ale žádná nepřišla. Mám velmi nafouklé břicho a občasné boleni jako před menstruací a velmi citlivé bradavky což jsem nikdy neměla, vím že je to brzy ale koupila jsem si těhotenský test a vyšel negativní, myslíte že bych mohla být těhotná? Asi je ješte moc brzy aby mi test ukazal výsledek co myslíte? :) jen podotýkám ze jsem před cca měsícem vysadila antikoncepsi po 5 letech ale menstruaci jsem před antikoncepcí měla pravidelnou a bez problémů je mi 21 let a nikdy jsem neměla žádný problém. A ješte jsem se chtěla zeptat jský máte názor na čaj z Kontryhelu? Všude čtu jak je prospěšný ale není pozdě na to abych ho začala pít když už se pokoušíme nebo možná už těhotná jsem? :) Předem děkuji za odpověď a rady. V.S

Odpověď odborníka:

Dobrý den, na těhotenství se moc neupínejte, těhotná být můžete, i když test vyšel negativní. Test zopakujte za cca 5 dní. Co se týče bylinek, nejsem proti, umí toho hodně v určitých mezích:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: