Možné těhotenství

Dobrý den, vynechám omáčku kolem a zeptám se, zda je možné, aby byla bývalá partnerka těhotná, když: spali jsme spolu naposledy před 2 měsíci a nic doteď neregistrovala, když jsme používali prezervativ a jen jednou jsme měli pohlavní styk bez něj(na konci května) a to jsme si dávali dobrý pozor, když bere 2 roky v kuse antikoncepci, když sice má údajně bolesti břicha, ale nezvrací, jen má průjem. Děkuji za urychlenou odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, možné to bude ,odhalí to již jistě test. Pravděpodobnost těhotenství bude malá, spíše střevní záležitost.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Orgasmus u ženy
Články: Orgasmus u ženy
Příčin, které způsobují, že...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Články: Podpůrné aktivity pro dobrý spánek
Nespavost trápila už naše...
STOP svědění kůže!
Články: STOP svědění kůže!
Trápí vás kopřivka či...
Zase kašel! Jaká homeopatika naordinovat dětem, když stále marodí?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x