Možné těhotenství?

Dobrý den, je možné, aby se stalo, že přes dvě proběhlé menstruace, asi tak 7 negativních tt a bez příznaků, stále bylo možní těhotenství? poslední dny na sobě pozoruju nafouklý podbříšek a větší prsa, to je jediné.. možná se pozoruju.. ale je možné, aby se hcg nevylučovalo do moči při těhotenství? od onoho rizikového styku je to dva a půl měsíce, bylo to 14.6., poslední test 3 dny zpět z odpolední moči..děkuji moc

Odpověď odborníka:

Gravidita bez nálezu HCG v moči a krvi možná není. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x