Možné těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, jestli je možné otěhotnět, když beru pravidelně antikoncepci femoden a partner se udělá do mě. Ptám se kuli času užívání, nastavila jsem si ho na 18:30, ale akt proběhl déle, myslím že to na to nemá vliv, ale raději se ptám odborníka

Odpověď odborníka:

Pokud neuděláte chybu při braní antikoncepce pak je gravidita nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: