Možné těhotenství

Dobrý den.Šla jsem za svým gynekologem s tím že se mě nedaří otěhotnět.Gynekolog mě prohlídl a ukázal mě na UTZ že proběhla ovulace kde byl vidět gestační váček který byl zaplněn vodou je možné že to je oplodněné vajíčko?Je mě strašně špatně a jsem asi týden po vynechání MS.Test jsem zkoušela 3-4 den po vynechání a nic.Doktor mě napsal Ustrogestan.Při prvním těhotentsví jsem musela navštěvovat pravidelně lékaře a s pomoci hormony se povedlo a poprvě doktor poznal že jsem těhotná podle UTZ kde bylo vidět vajíčko s tekutinou.A až po týdnu a něco teprv vyšel pozitivně těho.test.Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná být můžete, nejspolehlivější test je test z krve:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x