Možné těhotenství?

Dobrý den, už půl roku neberu antikoncepci. Poslední dva měsíce se s přítelem snažíme o miminko, přítel do mě ejakuloval přímo v předpokládaný den ovulace (poznala jsem ovulaci podle hlenu a píchání v podbřišku). Nyní mi menstruace mešká 8. dnem. Upozorňuju, že se přehnaně nepozoruji a nejsem nijak ve stresu, vše necháváme na přírodě a v podstatě mě možnost, že se to povedlo, napadla až teď, jelikož mě už pár dnů píchá v podbřišku a mám menstruační křeče, které přichází a zase odchází, avšak bez krvácení. I prsa mě dost bolí, což před menstruací ani nemívám tak výrazné. Žádné další příznaky snad ani nemám, možná jen zvýšená únava, musím často odpočívat...po ránu mi bývá nevolno (bez zvracení), ale to mi začlo až poté, co jsem začala zkoumat, že mi mešká menses, tak nevím, na kolik si to nevsugerovávám :-) Za miminko bychom byli s přítelem moc rádi. Podle těhotenské kalkulačky bych dnes byla 5+0, je možné vnímat již tyto příznaky? Těhotenský test si plánuji udělat v co nejbližší době, ale bojím se správnosti výsledku...Jsou lékárenské testy spolehlivé? Mojí známé totiž vyšel pozitivní těhotenský test až ve třetím měsíci a předtím již těhotná byla....takže mám trochu strach z falešného výsledku. Pokud menstruaci nedostanu ještě příští týden, tak se k doktorce objednám tak jak tak, ale ráda bych věděla, co si o tom myslíte vy :-) Děkuji, A.

Odpověď odborníka:

Pokud se cíleně snažíte otěhotnět a menses již 8 dní mešká je nejlogičtější udělat si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x