Možné těhotenství

Dobrý den, lékař mi předepsal orgametril na úpravu menstruace, ale snažíme se o miminko. Zajímá mne, zdali mám tablety užívat od 17.dne, zdali to bude mít nějak vliv na otěhotnění.Budu mít už po ovulaci. Děkuji

Odpověď odborníka:

Vliv na případnou graviditu by nebyl žádný. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: