Možné těhotenství

Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat, jestli je možné otéhotnět cca 5. den po MS při cyklu 30 dni? S partnerem jsme meli nechranený styk , ale bez ejakulace. Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Gravidita není příliš pravděpodobná ale ani ne na 100 procent vyloučená pro jistotu pokud se menses nedostaví udělejte si gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kouření zpomaluje růst u chlapců
Články: Kouření zpomaluje růst u chlapců
Během čtyř let průměrný...
Rektoskopie
Články: Rektoskopie
Rektoskopie je endoskopická...
Uzlina
Články: Uzlina
Mízní uzliny, také...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: