Možné těhotenství

Dobrý den, cca před měsícem jsem měla pohlavní styk.Kondom však ke konci styku zůstal nešťastnou náhodou ve mně.Přitel při styku neejakuloval.Asi dva dny poté jsem dostala menstruaci.Nyní, když jsem ji měla dostat opět jsem začala být nervózní a raději si udělala těh. test.Vyšel negativně, nicméně menstruace se již čtvrtý den nedostavuje.Mám pouze stále "nafouklé" břicho.Chci se zeptat, zdali mohu být těhotná?A může moje nervozita a psychický stav být příčinou ovlivněného cyklu?Předem děkuji za odpověď...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jančo! Jestli jste od pohl.styku již jendou mentruovala a od té doby sex neměla, těhotenství je vyloučeno. Menstruace sama může mít zpoždění a to klidně díky nervozitě a psychickému stavu.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x