Možné těhotenství

Dobrý den, pátý den prvního týdne v cyklu jsem měla pohlavní styk. Šestý den jsem si zapomněla vzít antikoncepční pilulku. Vzala jsem si ji až další den i s pilulkou na ten den, takže jsem si vzala dvě. Volala jsem lékařce, mluvila jsem ale nakonec jen se sestřičkou. Říkala mi, že tak na 80% nejsem těhotná. Ovšem hned 8. den (tedy 3. den od styku) jsem pociťovala bolesti v podbřišku, dnes (9. den) je mi mdlo, od rána nemám chuť na jídlo a když jsem si změřila teplotu (klasicky v podpaží) měla jsem 37,1. Mohla bych být těhotná? Pokud ano, je možné aby se tyto příznaky těhotenství objevily hned 3. a 4. den po početí? Moc děkuji, B

Odpověď odborníka:

Dpbrý den, spekulace nejsou na místě ani nepomohou, udělejte si s odstupem týdne těhotenský test (tedy s odstupem jednho týdne dva testy), dostanete jasnou odpověd. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: