Možné těhotenství

Dobrý den. Mám problém. Minulý rok v březnu mi laparoskopicky vyjmuli dermoidní cystu i s levým vaječníkem. Vše proběhlo bez komplikací. Menstruace nastoupila pravidelně. Změnila jsem antikoncepci, cca od srpna užívám Mirrele. Už dlouhodobě mám provblémy s vysokým krevním tlakem. Praktický lékař mi změnil Diroton na Tritace a Lokren. Ale nějak mi to nesedlo-návaly horkosti, pocení. Očekávala jsem poslední menstruaci, ale v daném termínu se objevilo jen jednodenní špinění. Takže se zhruba týden obávám případného těhotenství...., i když jsem si dělala těhoteský test - s negativním výsledkem.Měla bych se obrátit na svou gynekoložku (řešit odběr krve, ultrazvuk) či vyčkat do příchodu další menstruace? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, udělejte si třeba ještě jeden těhotenský test, ale lépe navštivte gynekoložku, testy na těhotenství z krve u gynekologa jsou velmi přesné, budete mít jistotu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: