Možné těhotenství

Dobrý den, chtěla jsem se informovat.Ve středu jsem si vzala antikoncepci Kathya, beru ji pokaždé ráno, jenže jsem ji ve čtvtek neměla a v pátek jsem si ji mohla vzít až večer.Během těch dvou dnů jsme měli s partnerem pohlavní styk, kdy došlo k proniknutí spermii do mého těla.Jaká je pravděpodobnost otěhotnění.a po jaké době se může zkusit těhotenský test. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobost je sice malá, ale test si určitě udělejte cca za 3 týdny od styku a potom ještě za týden až 10dní další. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: