Možné těhotenství

Dobrýden, užívám hormonální antikoncepci Mirelle, na úzkostný stavy, ktere jsem měla, mě byl doporučen Novo-Passit. Užila jsem během 3 dní 1 x 5 ml. Pak jsem zjistila, že snižuje účinky antikoncepce. toho jsem užila po skončení menstruace. Mohu být těhotná? Děkuji moc za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, můžete. Doporučuji tedy vyčkat konce periody a provést těhotenský test. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: