Možné těhotenství

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Dne 30.3.2010 se mi po vyvolání narodil syn. Kojila jsem jen 3 týdny. Menstruaci jsem dostala 31.5.2010. Hned poté jsem začala brát HA Yaz. Tedy do dnešního dne jsem odebrala celkem 14 tablet. Měla jsem ale minulý týden pocit jako při těhotenství. Citlivé bradavky, jakoby nafouklá a trápí mě občasná nevolnost. Jen tak jsem si tedy udělala minulý čtvrtek test a byl negativní. Ale protože se mi návaly na zvracení stále vrací udělala jsem si včera další test a ten mi vyšel myslím pozitivně. Druhá čárka se objevila, je viditelná, akorát je slabě růžová. Chci se zeptat, jestli je tedy možné, že jsem otěhotněla, i když jsem už tedy brala HA nebo to snad bylo ještě před MS?? Nebo je hcg vyšší ještě od porodu???

Odpověď odborníka:

Pokud jste antikoncepci začala brát v první den menstruace, správným způsobem, bez vynechání či nepravidelného užívání, je skutečně nepravděpodobné, abyste byla těhotná. Vaše obtíže mohou být způsobeny hormonální nerovnováhou. Ale pokud váš těhotenský test není jednoznačný, raději s obraťte na gynekologa a nechte si provést přesnější vyšetření moči.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: