Možné tehotenství

Dobrý den, vysadila jsem HA 12.6, MS 15.6, ovulace mela byt cca kolem 26.6. Je mozne po vysazeni HA otehotnet hned po vysazeni, hned po ovulaci me 3dny prudce pichalo a bolelo ve vejcovodech,uz 7dni mam citlive bradavky, pnuti v brise, lehkou nevolnost,zilnate prsa. Bouzel nevim kdy se ma menstruace dostavit, pokud by byl cyklus stejny jako u HA tak by to melo byt ted 10. Mam uz jedno dite doma a snazime se s manzelem o druhe. Mohlo by se tedy jednat o tehotenstvi?Dekuji o odpoved

Odpověď odborníka:

Možné to samozřejmě je,pokud bude menses meškat více než 5-7 dní udělejte si tehotenský test příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x