Mozne tehotenstvi?

Dobry den, mam takovy problem. Beru antikoncepsi druhy mesic, mela jsem prvni mesic menstruaci skoro pravidelnou, dostala jsem odpoved na mou otazku proc ze mam pockat mesic, beru tedy druhe tablo, krvaceni jsem mela v pauze a pak uz jen slabe spineni...S pritelem jsme meli sex...je mozne otehotneni kdyz se menstruace po soulozi znova objevila?? Dekuji

Odpověď odborníka:

dobrý de, pokud berete antikoncepci pravidelně,účinnost je velmi vysoká.vliv krvácení na to nemá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: