Možné těhotenství

Dobrý den pane doktore. V prosinci roku 2010 jsem přestala užívat antikoncepci Chloe. Bohužel mi nepřišla menstruace. Gynekolog mi proto předepsal na dva měsíce užívání Provery 5mg, s tím že se ovulace dostaví. Po skončení užívýní a dalsím čekání na krvácení se opět nedostavilo. Proveru jsem dostala znovu, a šla jsem na hormonální testy. Byla mi zjištěna vyšší hladina testosteronu, na čež mi doktor předepsal antikoncepci VREYA s tím, že se cyklus srovná. (nevím, proč dítě si přejeme, a vreya má stejné složení jako chloe) Po první platu, bylo vše v pořádku. Při druhém platu, mi po 5 tabletkách začalo být zle a proto jsem je přestala užívat. Do šesti dnů po užívání se dostavilo krvácení. Dnes je to 17 dní od začátku krvácení z vysazení a již dva dny špiním a slabě krvácím. Bolí a píchá mě v podbřišku. Cítím se nafouklá. Je to důsledek hormonální nerovnováhy? Můžu být těhotná i přes vyšší hladinu testosteronu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Nejjistější pro vás bude udělat si těhotenský test a bylo by potřeba čerstvé gynekologické vyšetření k odstranění vašich potíží příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: