Mozne tehotenstvi?

Dobry den, jiz temer deset let uzivam pravidelne kazdy vecer hormonalni antikoncepci. Posledni tri roky uzivam Chloe. Osmy den uzivani prasku jsem si zapomnela vzit pilulku,vzpomnela jsem si na opomenuti po 16 hodinach a tabletku jsem si ihned vzala. Po osmi hodinach od vziti opomenute tabletky jsem mela nechraneny pohlavni styk, avsak bez partnerovy ejakulace. Vsechny dalsi tabletky jsem dale az do konce mesice vzala normalne. Menstruace se dostavila na den presne, zdala se mi trochu slabsi nez obvykle, ale to mohlo byt zpusobeno prehnanym sledovanim se a strachem z toho, ze jsem tehotna. Presto jsem si udelala jeste tehotensky test dva dny po skonceni menstruace (tj. 24 dni po pohlavnim styku) a byl negativni. Hned po skonceni mesicku mi postupne zacal nejdrive pruhledny,nasledne bily vytok z pochvy, proto jsem sla na gynekologii - 28 dni po styku. Tam mi udelali dalsi test z moci, opet byl negativni. A predepsali mi tabletu na zavadeni pri kvasinkove infekci. Nyni je to jiz 36 dni od styku, jiz po druhe mam zanet mocoveho mechyre s kvasinkovou infekci. Nevolnost ani zadne jine priznaky tehotenstvi na sobe nepocituji, mohu by i pres menstruaci a negativni tehotenske testy tehotna? Dekuji za Vasi odpoved.

Odpověď odborníka:

dobrý den, těhotná nejste:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: