Možné těhotenství

Dobrý den, užívám druhé plato antikoncepce Mercilon. Navíc přítel používá při pohlavním styku i kondom. Bohužel nedávno došlo k jeho prasknutí. Antikoncepci beru pravidelně bez vynechání. Přesto mám velký strach z otěhotnění. Můžete mi, prosím, řict, zda je možné, abych byla těhotná?

Odpověď odborníka:

dobrý den, nemůžete,pokud berete antikoncepci pravidelně.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: