Možné těhotenství

Dobrý den,beru antikoncepci Dianelle již asi půl roku,pravidelně.První den po pauze jsem si ráno vzala prášek a večer měla sex (bez kondomu).Jsem již chráněná a je možnost,že bych byla těhotná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud antikoncepci užíváte pravidelně, jste před otěhotněním chráněna, nejen ve dnech užívání tablet ale i ve dnech pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: