Možné těhotenství.

Dobrý den, mám dotaz o možném těhotenství. Tak před třemi měsíci jsem měla pohlavní nechráněný, ale přerušovaný. Po tomto stiku jsem dostala menstruaci o týden dříve a slabší tak jsem si udělala tt a byl neg. Při další menstruaci kterou jsem měla přesně podle svého 28denního ciklu a stejně silnou jako obvikle jsem začala brát antikoncepci jangee, ale začala jsem mín nevolnosti, napnutí v prsou, motání hlavy a další těh. příznaky doktor mi řekl že je to možné, ale i přez to jsem su udělala další tt a byl neg. a znovu jsem dostala pravidelnou menstruaci ale slabší po skončení menstruace asi po týdnu jsem si udělala další tt protože mám divné pocity větší prsa tak o číslo a náznak pigmentoví čáry od pupíku dolu je možné že i přez všechny neg, tt jsem těhotná? děkuji za odpověď Ještě přidám datumi zmíněných menstruací 15.02,-14.3,-11.4.2012

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně těhotná nejste, spíše se jedná o příznaky, které více pozorujete, více se na ně soustředíte. Lze vyloučit těhotenství krevním testem u gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lupénka: kdy může nastoupit biologická léčba
Články: Lupénka: kdy může nastoupit biologická léčba
Psoriáza neboli lupénka je...
Angína
Články: Angína
Angína je akutní zánět...
Nově objevený protein pomůže k pevnějším kostem i štíhlejší postavě
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Vyšetření krku
Články: Vyšetření krku
Co vás čeká při vyšetření...
Lékaři znají nový způsob, jak snížit nitrooční tlak u glaukomu
Máte cukrovku? Hlídejte si zvýšené riziko vzniku rakoviny
Články: Máte cukrovku? Hlídejte si zvýšené riziko vzniku rakoviny
Vědci z Německého institutu...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: