Možné těhotenství ?

Dobrý den, mám dotaz ohledně těhotenství. Ačkoliv jsem menstruaci normálně po měsící dostala a těhotenský test mi také vyšel negativní, mám takový divní pocit (možná to mám jen vsugerované, tak se chci ujistit.). Chtěla jsem se zeptat jestli i přes to, že jsem odmenstruovala a těhotenský test vyšel negativní, můžu být těhotná? Zdá se mi že mám celkem "nafouklé" břicho. Děkuji za rychlou odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nafouklé břicho a těhotenský negativní test není těhotenství:) spíše zkuste živé jogurty a upravit si střevní floru. Lze zopakovat těhot. test.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: