Možné těhotenství

Mám známou, která se ptá jakto že 2x v měsíci menstruovala a jestli když při té druhé menstruaci souložili a on se do ní udělal jestli nemůže být náhodou těhotná, prosím vás? Děkuji moc za odpovědi a případné rady...

Odpověď odborníka:

Těhotenství se vyloučit nedá, mohlo jít i jen o ovulační krvácení, bylo by vhodné tak za 10 dní po styku nedostavi-li se menses provést těhotenský test. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: