Mozne tehotenstvi

Dobry den, v sobotu jsem mela pohlavni styk, pokud se to tak da nazvat. Partner ve me byl asi jen minutu a k ejakulaci nedoslo. Tyden pred tim, jsem mela po menstruaci a zacala jsem brat prasky, jenze jsem na dva zapomnela. A vzala si jeden az v sobotu v podvecer. Vcera vecer me zacaly bolet bradavky, ale prsa nikoli. Bradavky jsou asi i trosku zdurele a mam silnejsi vytok nez obvykle. Je mozne, ze jsem tehotna a nebo na priznaky tehotenstvi je prilis brzo, po 4 dnech? Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Po 4 dnech je to skutečno dosti brzo,pro jistotu si udělejte gravitest,který je positivní 5-6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: