Možné těhotenství.

Dobrý den. Chtěla bych se vás zeptat, co si o tom myslíte. Beru antikoncepci Artizia. Tohle platíčko jsem prodlužovala - asi na 30 tabletek. Ve středu 7.8. jsem si vzala poslední tabletku a právě teď čekám na menstruaci (dnes je 10.8.) a stále nepřišla. Většinou mi chodívala během 2-3 dnů. Ani jednou jsem behěm plátíčka nezapomněla, k velkému průjmu nebo zvracení nedošlo, jen jednou jsem zapomněla prášek o 5 hodin... Tak jsem se Vás chtěla zeptat, zda je tu nějaké riziko otěhotnění a co bych měla dělat, kdyby se i nadále menstruace nedostavila? Děkuji.

Odpověď odborníka:

5 hodin by na účinnost antikoncepce nemělo mít vliv,gravidita je nepravděpodobná,udělejte si gravitest, který je positivní již 5-6 den po případné koncepci, pokud se menses nedostaví v termínu bylo by vhodné gynekologické vyšetření. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x