Možné těhotenství

Dobrý den, chci se informovat, zda je možné těhotenství i přesto, že jsem dostala dvakrát normální menstruaci v termínu. Zhruba 14 dni před menstruaci mám velmi citlivá prsa a poslední dobou všude čtu, ze je možná menstruace i v průběhu těhotenství. Děkuji za informace.

Odpověď odborníka:

Pokud máte pravidelnou menses je gravidita nepravděpodobná, krvácení v graviditě se vyskytuje málokdy,ale není to menses ale nepravidelné krvácení, chcete-li zcela jistotu udělejte si gravitest i když předpokládám,že bude negativní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: