Možné těhotenství?

Dobrý den, potřebovala bych odpověď jestli je u mně možné těhotenství.Od 17. - 19.2. 14 jsem měla MS a a pak po MS jsme s přítelem dne 20.2. měli nechráněný PS. O dva dny později (22.2.) jsem zapomněla užít pilulku (bylo to v prvním týdnu platíčka), předtím jsem nezapomínala. Dne 23.2. jsem užila tedy 2 pilulky, po dobu 7 dní od zapoměnuté pilulky jsme užívali ochranu. Po první pilulce už jsem nezapomněla. Vrací se mi opakovaně infekce moč. cest, toho víkendu (1. - 2. 3. 14) se mi vrátily problémy s močení, pan doktor mi předepsal antibiotika UNIDROX (1 tableta), a já jsem UNIDROX (3.3.) užila (až po 7 dnech kdy jsme museli používat ochranu. 1.) Chtěla jsem se zeptat jestli jsem byla od 3.3. chráněna HA? Po užití unidroxu se mi problémy s močením nevrátily, všechno bylo v normálu. Ale dnes 11.3.14 ráno v práci na ranní směně jsem měla takový světle hnědý výtok - ale strašně slabý takové nic moc. Jak jsem dorazila domů už byl bílý a ještě slabší - takový výtok mívám před MS asi týden. Včera 10.3. 14 mě lehce sem tam asi 2x píchlo střídavě u obou vaječníků, ale to mě trápilo už před měsícem únorem, byla jsem u pana doktora a byla jsem zdravá gynekologicky. Je možné abych otěhotněla toho dne 20.2.14? Nemám žádné jiné příznaky všechno v normálu, nebo to může být třeba něco spojené s tou infekcí co jsem měla? Další MS mám až 17.3.14 a do té doby je ještě 6 dní. Těhotenský test jsem si ještě nedělala, nemám odvahu. Takže je to možné že bych byla těhotná? Dříve se mi jednou stalo že jsem tak lehounce špinila - byla jsem nemocná(nachlazení), a jednou mi i vynechala MS z důvodu nemoci(chřipka). Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Gravidita je velmi nepravděpodobná,na vašem místě bych si gravitest udělal a ušetříte si 6 dní zbytečných obav. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x