Možné těhotenství

Mam takovy problem nedavno sem mela z pritelem pohlavni styk jenomze mivam vytoky podobne muzskemu spermatu sou bile a huste pritel me kvuli tomuto podezriva pri soulozi me to boli ted mam motani hlavy nevolnosti a chute k jidlu, jenomze pred dvouma mesicema jsem prodelala operaci, kde mi odebraly vajecnik a vejcovod myslite, ze ty priznaky ktere mam ze mohu byt tehotna?

Odpověď odborníka:

Veroniko,
příčiny Vašich potíží mohou být různé. Doporučuji Vám proto, abyste navštívila svou gynekoložku/gynekologa.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x