Možné těhotenství?

Dobrý den, mám dotaz. 19.7.2014 se dostavila menstruace, trvala cca 5-6 dní, s manželem jsme měly nechráněný styk 6.den po MS, i nadále, bazální teplota dnes ráno 36,9°C .... Od posledního styku tj. 24.7.014 (do teď) bolest hlavy,pálení žáhy, nevolnost, mdloby, bílý výtok bez zápachu, prsa zatím beze změn, bolest v podbřišku, časté močení, průjem i zácpa. Test jsem si dělala dnes ráno, ale nepockala jsem na stanovenou lhůtu max.5min. Po ponoření do moči jsem test ihned sklidila, a asi cca po 20min.jsem se na test opět podívala a byl positiv, což je asi zkreslené. Takže nevím co teď, je to psychicky náročné a vysilující. Ovulace má být už zítra 1.8.014 až 4.8.014 takže nevím zda těhotná už jsem, nebo teprve budu ( pokud štěstí pomůže....) Je možné těhotenství podle mých příznaků? nebo se jedná o nějaký gyn.problém? Děkuji za odpověď, Nikola Němcová.

Odpověď odborníka:

Milá Nikolko, netrapte se, zítra si udělejte těhotenský test a dodržte limit. Žena může otěhotnět kdykoliv v průběhu cyklu, takže i 6 dní po menstruaci, vše záleží na tom, kdy u té ženy proběhne ovulace a uvolní se vajíčko. Chápu, že touha po miminku je velká,a el čím víc se budete stresovat a sledovat každou maličkost, tím to bude psychicky náročné. Pokud jste teď měla (i po limitu) pozitivní těhotenský test, tak je pravděpodobné, že těhotná jste. Příznaky, které máte mohou být jak u těhotenství, tak psychického charakteru. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Možne těhotěnství? | Od: Gabriela | 9.10.2014 17:32
Dobrý den, mám takový dotaz, od 3.10. mi začaly
plodné dny v tento den jsem měla pohlavní styk se
svým manželem, a necelý první výstřik byl do "mě"
za tři dny ze mě vytekla takový žlutavý výtok mohlo
se jednat o sperma? Za dva dny mě začalo bolet v
podbříšku jako bych měla ovulaci je tedy možné
těhotenství? Předem Děkuji za odpověď. G.
reagovat
re:Možne těhotěnství? | Od: uLekare.cz | 9.10.2014 18:01
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, aby jste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik. V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: