Možné těhotenství?

Dobrý den, chci se zeptat..poslední den menstruace podle antikoncepčních pilulek jsem jsem měla sex, přítel se udělal do mě. Další den sem si prášek vzít zapomněla a následující den jsem si vzala dva. Je nějaké riziko otěhotnění i když sex proběhl v době menstruace?

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě tak jak jej popisujete je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Štítná žláza v nepohodě? Trpí také vaše srdce, kosti i oči
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Články: Bolesti zad (1. díl) - příčiny
Kdo by je neznal, vždyť...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: