Možné tehotenstvo

Dobrý den , s partnerom sme mali Petting( som este panna )pričom sa jeho trochu mokrý pohlavný úd obtieral o mna pričom do mna nevosiel. O týžden na to som dostala menstruaciu taktiež beriem antikoncepciu brala som ju aj v case kedy sa to stalo. No mam citlivé prsniky a pichanie v podbrusku. Je možné tehotenstvo alebo to mozu byt bolesti spojené s prebiehajucou ovulaciou. Ďakujem

Odpověď odborníka:

Pokud užíváte antikoncepci neudělala jste chybu v užívání a dostala jste menses je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: