Možné těhotentsví

Zdravím, mám takový dotaz. Před nekolika týdny jsme se s přítelem jen tak mazlili,pomalu se to vymklo kontrole a on jen tak svým penisem projížděl mojí "spodní partií". Následně se udělal ven - nikoli dovnitř. Tohle vše bylo mimo pochvu - stále jsem ještě hrdá panna. Myslíte že by bylo možné z tohoto otěhotnět? Díky za odpověď.

Odpověď odborníka:

Není to pravděpodobné ale ani ne na 100 procent vyloučené pokud normálně přišly menses pak jsou obavy zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: