Mozne thotenstvi

Dobrý den dekuji za odpověď, test jsem si dělala je stale lhce pozitivní, piboliva me v podbrisku, v noci nekrvacim pres den ano. Mam strach z mimodelizniho těhotenství. Dekuji

Odpověď odborníka:

Je potřeba vyšetření včetně ultrazvuku a krevní kvantitativní HCG k upřesnění diagnozy, neodkládejte jej. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: