Možnost chlamydii?

Dobrý den, již několik let se mi vrací problém zarudlé předkožky a žaludu společně se svěděním, což mi začalo s předešlou partnerkou (5let zpátky). Partnerku momentálně nemám. Na kožním oddělení mi byl předepsán Pimafucort a že prý to vypadá jako nějaký ,,exemek'' nicméně týden po léčbě se obtíž začíná vracet. Chci se zeptat, zdali by tento problém mohly způsobovat chlamydie? žádné charakteristické příznaky této nemoci jsem neměl, pozoruji jen toto a po 5 letech si i myslím, že bych to musel poznat i jinde, nicméně raději se ptám i zde. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podel popisu to spíše vypadá na kvasinkovou infekci , doporučuji stěr a kultivační vyšetření. Chlamydie se takto neprojevují.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x