Možnost dalšího otěhotnění po opakovaných revizích dělohy

Dobrý den, za poslední tři roky snažení o mimi mám za sebou tři zamlklé těhotenství vždy ukončené kryetáží kolem 8tt. Teď mě to čeká znovu. Nikdy mi nebyla nabídnuta možnost počkat na přirozený potrat. Bojím se, že moje další snažení bude ztíženo tolika zákroky v děloze. Má opakovaná kryetáž vliv na úspěšnost dalšího otěhotnění, pokud proběhla vždy bez komplikací?? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Pokud kyretáž proběhla bez komplikací na další otěhotnění vliv nemá, spíše by bylo riziko ji nepodstoupit. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: