Možnost nákazy pohlavní chorobou od panice..

Chtela bych se zeptat zda li je možné dostat pohlavní nemoc od předtím sexuálně neaktivního muže(panice). Beru antikoncepci a tak jsem nepokládala za nutné v tomto případě použít kondom. A možná to má jen psychický podklad, ale pocituji jisté pálení nebo svědění sliznice pochvy.. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i od panice je možno se nakazit např. chlamydiemi, kvasinkovou infekcí apod...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: