Možnost otěhotnění

Dobrý den, 3 dny zpátky jsem měla pohlavní styk s kondomem. Bohužel praskl, ale partner ejakuloval mimo. Volala jsem na pohotovost, kde jsem dostala radu použít Yuzpeho metodu, pokud mám doma ještě nějakou vhodnou HA. Naštěstí mi ještě zbylo jedno plato, které jsem medoužívala a tablety užila do půl hodiny a pak stejné množství za 12 hodin. Dnes mne dosti pobolívá břicho jako před MS. Stalo se to 14 den cyklu (obvykle mívám cyklus dlouhý 30-33 dní). Jaká je pravděpodobnost otěhotnění? Značí bolest, že antikoncepce zabrala nebo naopak? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nevím kolik a jakých tablet jste užila bolest neznamená že by antikoncepce zabrala či nezabrala pokud by se menses nedostavily udělejte si gravitest který je positivní již kolem 6 dne po případné koncepci. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: