Možnost otěhotnění

Dobrý den. Má přítelkyně bere již měsíc antikoncepci "Sylviane". Chtěl bych se zeptat zda je možne aby otěhotněla, pokud dobrala prvni plato- pote měla týdení pauzu (7dní) a 8 den si vzala první tabletku druheho plata (tabletky bere okolo 9:30 pravidelně) - 8 den (tedy kdy si vzala první tabletku druheho plata) jsme ale také provozovali sex okolo 16:00 . Je možne aby přítelkyně otěhotněla? Děkuji Karel

Odpověď odborníka:

V tomto případě je gravidita více než nepravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: