Možnost otěhotnění

V pondělí 24.8 jsem byla na gyn. Prohlídce s tim ze mam 43Dc( u mne bohužel celkem běžný jev ) Lékař mi z uz zjistil ze mam velmi vysokou sliznici - prý těsne před MS. Dostala jsem Agolutin . V utery 25.8 jsem mela s manželem nechraneny styk. Jak Velká je pravděpodobnost ze bych otěhotněla? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý, šance na otěhotnění těsně před menses je relativně malá, ale není nulová. Nicméně po aplikaci Agolutinu by mělo dojít k menstruaci a tím by měl být celý problém vyřešen.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Články: Sexuologové radí: Muži, nestyďte se!
Ze zkušeností našich...
Zánět zvukovodu
Články: Zánět zvukovodu
Zánět zvukovodu, otitis...
Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Články: Alergie na arašídy – jak na ni jednoduše přijít?
Diagnostika potravinových...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Poruchy řeči
Články: Poruchy řeči
Postižení řečových funkcí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: