Možnost otěhotnění

Dobrý den, chci se zeptat zda je možnost otěhotnění i v případě že přítele uspokojuji cca 15 minut (bez nadsazky ) orálně a poté vlastní styk ale trvam na tom aby se mi udelal do ust.... Existuje i presto šance otěhotnění? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

dobrý den, pokud bude únik seminální tekutiny před ejakulací, je to možné.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: