Možnost otěhotnění

Dobry den. Mam takovou otazku pred trema mesicema jsem spala s pritelem zrovna na mou ovulaci, tyden po tom jsem mela slabe spineni takove hnedu ruzove, pak uz jsem nedostala mesicky ani zadne spineni,obcas mi boli bradavky a dolce se mi zatmavily vsimla jsem si ze se mi na stehnu udelaly nove pigmentove skvrny ale test mam negativni. Mohi byt tehotna?

Odpověď odborníka:

Bylo by vhodné provést test HCG z krve který je přesnější protože je kvantitativní a ultrazvuk další dle výskledku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: