Možnost otěhotnění

Je mi 15 let, s přítelem nespím a ani nedošlo k pohlavnímu styku či zasunutí penisu do pochvy. Před měsícem jsme měli "uspokojování" a tak nějak jsme měli strach aby nedošlo k otěhotnění bez styku tak jsem si vzala prášek. Teď mám dostat mentruaci ale mám jí jen slabou nebo špinění. Je možnost že těhotná nejsem a je to jen kvůli prášku po?

Odpověď odborníka:

Pokud jste neměli styk, je možnost otěhotnění u Vás minimální. Pravděpodobně půjde o vliv hormonů z prášku. Přeji hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: