Možnost otěhotnění?

Dobrý den, užívám antikoncepci Jeanine a začala jsem brát antibiotika Dalacin C. Jaká je pravděpodobnost otěhotnění, jestliže jsme s přítelem měli nechráněný pohlavní styk?? Antibiotika jsem brala pátý den, a milovali jsem se pouze jednou. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Antibiotika snižují účinnost antikoncepce doporučuje se v cyklu, kdy antibiotika užíváte kombinace metod,například kondom Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: